الأخبار

Oamenii intră în cultura alergării dintr-o multitudine de motive.

Oamenii intră în cultura alergării dintr-o multitudine de motive.

Scrisă de Sarah Hazelwood de la Dialaphone, casa de contracte grozave pentru smartphone-uri portocale, Vodafone și multe altele.

În zilele noastre, se pare că nu ne putem lua ochii de la iPhone-urile noastre. Din moment ce suntem atât de dependenți, s-ar putea

Au trecut vremurile în care bărbații stăteau în aer liber cu cea mai mare parte a timpului liber. Modul obișnuit în care bărbații se distrau era să joace fotbal, tenis sau orice alt joc care le exersa corpul. Jocurile pe calculator și un număr nesfârșit de canale TV îi țin pe bărbați închiși la birou pentru ore lungi, fără sfârșit. Chiar și acei bărbați care sunt entuziaști de sport în zilele noastre preferă să privească meciul stând în confortul canapelei lor decât să joace jocul pe teren.

Un alt dezamăgire asupra bărbaților este disponibilitatea ușoară a fast-food-ului și a mâncatului excesiv. Fast-food-urile sunt pur și simplu calorii obținute din făină rafinată, zahăr și grăsimi în exces. Acest lucru se adaugă la nefericirea bărbaților sedentari și contribuie substanțial la îmbătrânirea timpurie, lipsa de fitness și o calitate proastă a vieții sexuale. În consecință, copiii lor adoptă aceste obiceiuri și, în general, întreaga familie cade pradă unei sănătăți precare.

Cercetările arată că excesul de grăsime corporală provoacă moarte prematură din cauza atacurilor de cord (cunoscut și ca stop cardiac). De asemenea, se știe că agravează bolile ereditare precum diabetul și hipertensiunea arterială și sterilitatea la femei. Dacă femeile sunt capabile să conceapă în mod natural, nașterea unui copil sănătos în mod natural este rareori un fapt pentru ele.

dialine cluj

Cel mai deranjant factor este însă că bărbații nu recunosc acele simptome care le afectează sănătatea la stadiul potrivit, iar cei care o fac, nu iau măsuri corective sau nu își remediază stilul de viață la timp.

Disponibilitatea ușoară a aplicațiilor schimbă în mod substanțial stilul de viață al bărbaților spre un stil de viață sănătos. Revoluția informațională a adus suficientă conștientizare în rândul bărbaților și a șoferului, care sunt numeroasele aplicații legate de sănătate de pe piață. Acestea ajută la prevederea problemelor viitoare legate de sănătate, avertizând utilizatorii înainte de apariția lor. Aplicațiile sunt disponibile pe tot internetul și multe pot fi descărcate și utilizate gratuit.

Iată 5 aplicații pe care poate doriți să le încercați să readuceți sănătatea pe care este posibil să le-ați pierdut. Alții îl pot folosi pentru a-și monitoriza sănătatea și a se menține în formă pentru tot restul vieții.

JEFIT „ Antrenament, Fitness, Gymlog

Nu vă lăsați tentați să credeți că JEFIT este doar pentru culturisti sau pasionați de fitness care au puține alte lucruri de făcut în viața lor. Este ideala chiar si pentru oamenii obisnuiti ca noi care isi doresc un corp sanatos si nimic mai mult. Vă poate ajuta să urmăriți statisticile corpului dvs., să vă planificați rutinele de exerciții, performanța în sala de sport și o bază de date detaliată a performanței dvs. Aplicația se sincronizează cu serverul de aplicații și, prin urmare, este accesibilă oricând oriunde. Există un sistem de urmărire a progresului pe care ar trebui să aveți grijă să îl verificați.

JEFIT este evaluat cu 5 stele la Google Play și a fost descărcat de peste 23.000 de ori de acolo. Aplicația a fost actualizată ultima dată în 2013. Pentru a o utiliza, telefonul dvs. trebuie să fie Android și trebuie să ruleze versiunea 2.2 sau o versiune ulterioară.

Nutriția restaurantului

 Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac bărbații când iau masa este că nu numără caloriile care intră în mâncare. Mâncarea aparent nevinovată despre care credeți că nu are calorii poate fi prea mare în calorii inutile. Excesul de calorii se transformă în grăsime și este greu de eliminat odată ce se găsesc în corpul tău. Să țineți cont de alimente pentru bărbați este o treabă dificilă, iar aplicația Restaurant Nutrition este ușoară. Puteți folosi aplicația pentru a vă ține informat despre caloriile pe care le consumați și are o bază de date care acoperă peste 100 de restaurante și 15.000 de produse alimentare. De asemenea, aplicația actualizează meniurile periodic, urmărește consumul de alimente pentru calorii și chiar vă ajută să găsiți un loc sănătos pentru a lua masa și a vă bucura de mâncare prin utilizarea unei hărți.

Restaurant Nutrition este evaluat cu 4 stele la Google Play, iar cea mai recentă versiune a fost actualizată ultima dată în iunie 2012. Există peste 777 de persoane care și-au trimis evaluarea. Aplicația Restaurant Nutrition rulează pe telefonul Android versiunea 2.1 și mai sus.

Antrenamente pentru sănătatea bărbaților

 

 Chiar și pentru aceia dintre noi care ne antrenează corpul în sală, există momente în care ne simțim deranjați. Nu este neobișnuit să vedeți că rămân fără idei despre noile exerciții și despre cum să le efectuați în siguranță, fără a provoca leziuni oaselor și mușchilor. Ajutorul este la îndemână atunci când aveți aplicația Men’s Health pe iPhone-ul mobil. Sănătatea bărbaților este de fapt o compilație de antrenamente pe care nu le-ai fi făcut niciodată, iar fiecare dintre ele a fost conceput și recomandat de experți. Este aproape ca și cum ai avea o enciclopedie de antrenament în palmă. Planurile sunt intuitive, ușor de înțeles, au demonstrații video și audio ale articolelor și chiar și fotografii pe care îți va plăcea să le vezi.

Aplicația Men’s Health Workouts poate fi descărcată de pe iTunes și este gratuită. Aplicația a fost actualizată ultima dată în mai 2013. iTune vă recomandă să aveți cel puțin 17 ani, deoarece conține teme mature sau sugestive. Puteți rula aplicația pe iPad, iPhone sau iPod touch și trebuie să aveți iOS5 care o alimentează.

Pickup Sports

 

Exercițiile sunt distractive doar atunci când ai companie. Este un fel de stimulent să fii punctual și să te ții la o activitate sportivă. Antrenamentele singure își pierd adesea strălucirea și duc la letargie. Așadar, o companie bună este ceea ce trebuie să păstrați la o rutină, iar a ajuta la obținerea unui partener este ceea ce face aplicația Pickup Sports pentru dvs. Pickup Sports a ajutat sute de entuziaști ai sănătății să găsească partenerul perfect pentru a juca jocuri în zona lor prin GPS. Puteți găsi parteneri pentru jogging, jocuri de grup și antrenamente de fitness și chiar găsiți pe cineva pentru antrenament în sala de sport locală.

Pickup Sports a fost actualizat ultima dată în octombrie 2011 și are o evaluare medie de 4,2 în Google Play. Pentru a rula această aplicație, telefonul dvs. mobil trebuie să fie Android cu versiunea 2.1 sau o versiune ulterioară.

Sute de flotări

Efectuarea de flotări este o activitate bărbătească și cine nu va dori să o facă? Are potențialul de a vă crește puterea corpului enorm și în foarte puțin timp. Hundred Pushups este de fapt un program de antrenament care te va învăța cum să faci 100 de flotări non-stop cu foarte puțin efort. Cei care au urmat instrucțiunile își raportează chiar progresul. Este timpul ca bărbații să obțină această aplicație în telefonul lor Android cât mai devreme.

Evaluarea medie pentru Hundred Pushups este 4.0 și a fost descărcată de 231 de ori. Ultima actualizare a fost în aprilie; 2013. Există o taxă mică pentru descărcare, dar nu ar trebui să te superi având în vedere marele beneficiu pe care trebuie să-l obții. Această aplicație va rula pe telefoanele Android cu versiunea 1.6 sau o versiune ulterioară.

Despre autor

Kathryn Smith, autoarea acestei postări este un blogger complet, care identifică, de asemenea, diverse site-uri web de urmărire a apelurilor pentru a ajuta oamenii obișnuiți să stea departe de apelurile înșelătorii și să-și sporească standardele de siguranță.

În zilele noastre, se pare că nu ne putem lua ochii de la iPhone-urile noastre. Deoarece suntem atât de dependenți, am putea la fel de bine să folosim gadgeturile noastre preferate pentru o cauză bună: fitness. Magazinul iTunes este plin de aplicații care vă pot motiva să ajungeți la sală, să vă învețe noi rutine și trucuri de antrenament și să vă ajute să urmăriți și să vă monitorizați progresul.

1. Fitocrația

Fitocracy este o rețea socială construită în întregime în jurul exercițiilor fizice. Membrii comunității incredibil de primitoare și de susținere își înregistrează antrenamentele, se angajează în discuții pline de spirit despre sănătate și fitness în numeroasele grupuri ale rețelei de socializare și își oferă reciproc recuzită pentru o treabă bine făcută. Dacă descoperiți că antrenamentul cu prietenii este un bun motivator, Fitocracy este o modalitate excelentă de a aduce acea energie pe iPhone.

Obțineți Fitocracy 10 11

Fie că ești un atlet activ și pasionat, fie că ești complet nou în lumea fitness-ului, provocând-te să crești

Consumatorul de astăzi, conștient de sănătate, care dorește informații critice la îndemână, nu trebuie să fie un guru high-tech care proiectează aplicații

Cu sute de aplicații disponibile menite să te ajute să fii sănătos și sănătos, poate fi greu de știut

Fie că ești un atlet activ și pasionat, fie că ești complet nou în lumea fitness-ului, să te provoci să ridici ștacheta activității tale zilnice „este o mișcare pozitivă de făcut atunci când vine vorba de promovarea sănătății și a bunăstării tale personale. Activitatea fizică regulată este de fapt un exercițiu holistic, deoarece oferă un impuls sănătății tale emoționale, mentale, spirituale. și sănătate fizică!

În ultimele câteva decenii, alergarea a devenit un sport foarte popular pentru cei care doresc să facă alegeri de fitness sănătoase și eficiente. Americanul Frank Shorter a făcut acest sport popular când a câștigat medalia de aur pentru maraton la Jocurile Olimpice din 1972. Ceea ce este atât de excelent la alergarea ca sport este că este o modalitate accesibilă de a deveni mai activ și un sport simplu atunci când vine vorba de a evalua unde te afli în obiectivele de sănătate și fitness. Similar cu ciclismul sau înotul, puteți măsura pur și simplu timpul și distanța, pentru a vă înțelege creșterea și provocările personale.

Oamenii intră în cultura alergării dintr-o multitudine de motive. Poate vrei să slăbești, să devii mai sănătos, să cunoști prieteni noi alăturându-te comunității de alergare sau să ai puțin timp pentru tine, departe de agitația carierei și a familiei. Poate ești ca mine și ești geloasă pe șoldul și pe sora ta mai mică atletică „ suficient de geloasă încât să te strecori în pantofii tăi vechi de gimnastică și să treci de bariere pe care nu le-ai crezut niciodată posibile. Indiferent ce te-a dus în acest punct, aici ești. Cusătura dificilă acum, de fapt o face.

Dacă sunteți nou în fitness, poate că vă implicați într-o cursă de 5K sau 10K, ar fi un loc grozav pentru a începe să vă implicați în lumea alergării. Majoritatea grupurilor de alergare din orașe de pe tot globul oferă clinici pentru alergători noi, concentrate exclusiv pe a vă ajuta să vă stabiliți și să atingeți obiective de alergare atinse ca punct de plecare. Dacă ești un alergător intermediar sau pasionat, este doar o chestiune de a reveni la antrenament și de a te decide asupra obiectivelor tale personale.

În timp ce suntem la subiect, te-ai gândit să alergi pentru o cauză? Deoarece ai luat deja decizia de a-ți dedica timpul, energia și curajul propriei sănătăți și bunăstare personale, de ce să nu ridici și strângi fonduri pentru o cauză care îți este aproape? Ca rezultat, nu numai că inima ta va fi mai sănătoasă, ci și mușchii inimii se vor extinde emoțional. Ajutându-i pe alții, îți vei crește endorfinele. Nu numai că te vei simți mai sănătos și mai ușor pentru că ai depășit propriile provocări, dar te vei simți mai bine dacă ai ajutat să-i ridici pe alții împreună cu tine. Fie că alergi în onoarea unui membru al familiei sau pentru a crește gradul de conștientizare pentru o problemă apropiată și dragă, zona de evenimente atletice organizate este o modalitate sigură de a-ți crește fitness-ul și motivația ?? spune Andrew Feast, de la American Lung Association.

Tot ce este nevoie este să faceți eforturi suplimentare (și oricum vă veți obișnui cu asta odată ce vă antrenați) pentru a vă conecta cu o cauză care se conectează cu valorile tale personale și a răspândi cuvântul familiei, prietenilor și comunității tale. Odată ce oamenii văd cât de mult muncești nu numai pentru a-ți atinge cel mai bun punct personal, ci și pentru a oferi împuternicire, conștientizare și finanțare unei organizații caritabile importante, „strângerea de bani va fi mai ușor decât crezi!

Oportunități de a alerga și de a concura în onoarea unei organizații caritabile

Dacă cauți să găsești un eveniment organizat special pentru a strânge fonduri pentru cauza ta, probabil că nu va trebui să cauți foarte departe. Cele mai cunoscute cauze vor avea cel puțin un eveniment pe an centrat în mod specific în jurul lor. Unele cauze, cum ar fi cancerul, bolile de inimă sau SM, vor avea literalmente sute de evenimente la nivel global anual, atât mari cât și mici. Acestea nu numai că cauzează evenimente specifice donează de obicei o parte din taxa de înscriere, dar vă încurajează și să strângeți bani mai mult decât atât. Când vă puneți ochii pe un eveniment specific, puteți găsi inspirație în faptul că toți cei care participă la eveniment, atât ca sportivi, cât și ca susținători, sunt acolo pentru a face diferența din aceleași motive pentru care sunteți voi.

În timp ce alte evenimente nu vor fi sponsorizate în mod special de o organizație de caritate, aproape toate vă vor permite să fiți sponsorizat și să strângeți fonduri pentru cauza pe care o alegeți. Dacă aveți întrebări despre alergarea pentru cauze specifice, cel mai bun mod de a obține răspunsuri este să discutați cu un organizator al cursei.

Ce zici de acea aplicație?

Există, literalmente, o aplicație pentru orice! Dar aceasta este cu siguranță o aplicație care este utilă atunci când cauți să maximizezi fondurile pe care le strângi! Charity miles este o aplicație pentru iPhone și Android care vă permite să vă urmăriți antrenamentul și să câștigați în același timp dolari de sponsorizare corporativă. Alergătorii și alergătorii câștigă 0,25 USD/milă. De ce să nu folosești acest lucru împreună cu celelalte eforturi de strângere de fonduri pentru a strânge și mai mult pentru cauza ta?!

Succesul este în detalii

Dacă te gândești să alergi pentru a crește gradul de conștientizare și a strânge fonduri pentru o cauză, probabil că ai deja în minte una care îți este aproape de inimă. Dacă totuși nu sunteți sigur și doriți mai multe informații, CharityNavigator.org este un site care evaluează independent organizațiile de caritate pentru cheltuielile, transparența și responsabilitatea lor. Asigurați-vă că înțelegeți și sunteți de acord cu munca pe care o desfășoară o organizație de caritate, indiferent dacă este de a construi o comunitate, de a educa sau de a strânge fonduri pentru cercetare. Persoanele interesate să doneze pentru a vă susține alergarea pot fi curioși dacă donațiile sunt sau nu deductibile fiscal. IRS menține o listă a tuturor organizațiilor scutite pentru referință. În sfârșit, pune întrebări. Indiferent de cauza cu care ajungeți să vă aliniați, ar trebui să vă poată spune cum sunt cheltuite donațiile dvs.!

Nu uitați de obiectivele dvs. personale

Pe măsură ce strângeți fonduri și sensibilizați, nu uitați de propriul antrenament și obiectivele personale de fitness. Împingeți-vă să vă atingeți recordurile personale din nou și din nou! În ziua cursei, vei simți sprijinul și puterea oamenilor care te sprijină atât pentru tine, cât și pentru organizația caritabilă în spatele căreia o ești. Este un sentiment destul de încurajator. Iar împuternicirea „funcționează în ambele sensuri!

Mama și socrul meu arată ca oameni noi. În ultimele trei luni, amândoi au slăbit considerabil. Aceasta nu este prima dată când au slăbit; intotdeauna pare ca incearca o dieta sau alta, ca sa alunece dupa o luna sau cam asa ceva. Dar de data aceasta nu fac South Beach sau orice altă dietă la modă. Nu, folosesc aplicația de dietă My Fitness Pal pe iPad-urile lor.

Aceasta nu este singura aplicație de urmărire a nutriției disponibilă pentru dispozitivele mobile. De fapt, numărul de aplicații de sănătate și fitness crește într-un ritm rapid. O mulțime de aplicații fac exact același lucru ca My Fitness Pal, așa că nu se pune accentul pe ele. Este în locul întregii game de aplicații care sunt disponibile, majoritatea gratuite, pentru utilizatorii de iPhone, BlackBerry și Android.

Deși există o mulțime de merite pentru aceste aplicații – succesul socrilor mei demonstrează cu siguranță cât de puternice pot fi – ele nu vin fără dezavantaje. Avantajele le pot depăși, dar înainte ca cineva să folosească o aplicație de sănătate și fitness, ea ar trebui să fie conștientă de defectele și limitările inerente tuturor.

Informații despre calorii

Aplicații precum My Fitness Pal funcționează calculând aportul caloric zilnic și măsurându-l în funcție de activitate.